Wat kost 1 kWh?

Wat kost 1 kWhAls consument is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn van energie, met name de prijs per kilowattuur (kWh). In Nederland zijn er verschillende energieleveranciers die verschillende tarieven hanteren voor elektriciteit. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de huidige energieprijzen per kWh bij enkele bekende Nederlandse energieleveranciers. Les dus snel verder en leer: Wat kost 1 kWh?

Frank energie: € 0,317 per kWh stroom

Frank Energie is een opkomende energieleverancier in Nederland die bekend staat om zijn scherpe tarieven. Bij Frank Energie betaalt u slechts € 0,317 per kWh, wat aanzienlijk lager is dan het gemiddelde tarief in Nederland. Dit maakt Frank Energie een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar betaalbare energie.

Naar de actuele Frank Energie aanbiedingen

Hoewel Frank Energie mogelijk niet zo bekend is als sommige van de grotere energieleveranciers, bieden ze betrouwbare energieoplossingen aan hun klanten. Ze streven ernaar om transparantie te bieden in hun tarieven en hebben een eenvoudig en duidelijk contractbeleid. Bovendien biedt Frank Energie ook groene energieopties, waarmee consumenten kunnen kiezen voor duurzame energiebronnen.

Vattenfall: € 0,39 per kWh stroom

Vattenfall, voorheen bekend als Nuon, is een andere bekende energieleverancier in Nederland. Vattenfall hanteert een lager tarief van € 0,39 per kWh stroom. Dit tarief ligt onder het gemiddelde tarief in Nederland en kan aantrekkelijk zijn voor consumenten die op zoek zijn naar lagere energiekosten.

Naar de actuele Vattenfall aanbiedingen

Budget Energie: € 0,39 per kWh

Budget Energie is een energieleverancier die bekend staat om zijn scherpe tarieven. Bij Budget Energie betaalt u € 0,39 per kWh, wat gelijk is aan het tarief dat Vattenfall hanteert. Dit tarief ligt dus lager dan het gemiddelde tarief in Nederland. Budget Energie richt zich op het bieden van betaalbare energieoplossingen aan consumenten.

Naar de actuele Budget Energie aanbiedingen

Eneco: € 0,46 per kWh

Eneco is een bekende Nederlandse energieleverancier die een tarief hanteert van € 0,46 per kWh. Dit tarief is in lijn met het gemiddelde tarief in Nederland. Eneco biedt ook groene energieopties en verschillende contractmogelijkheden aan, waarmee consumenten kunnen kiezen voor duurzame energie.

Wat kost 1 kWh samengevat

Het is belangrijk op te merken dat energieprijzen kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het gekozen energiepakket, de contractduur en eventuele kortingen. Het is daarom verstandig om de websites van de energieleveranciers te raadplegen en verschillende aanbiedingen te vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Concluderend kan gezegd worden dat de prijs van 1 kWh elektriciteit in Nederland varieert bij verschillende energieleveranciers. Essent hanteert een tarief van € 0,48 per kWh stroom, Vattenfall en Budget Energie hanteren beide een tarief van € 0,39 per kWh en Eneco hanteert een tarief van € 0,46 per kWh. Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende aanbiedingen en energiepakketten voordat u een keuze maakt voor een energieleverancier.

Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen