Gratis apple watch bij abonnement kpn
Internet & TV Aanbiedingen
Redactie
Internet & TV Aanbiedingen

Gratis KPN Apple Watch bij Abonnement

Activeer uw KPN Apple Watch snel en krijg direct toegang tot alle functionaliteiten. Deze gids zorgt ervoor dat u zonder gedoe leert hoe u uw horloge met uw KPN-abonnement synchroniseert en optimaal benut. Ontvang stapsgewijze instructies en tips om uw Apple Watch ervaring te maximaliseren.

Hoe kan ik een Apple Watch claimen bij KPN?

1. Ga via onderstaande link naar de KPN Apple Watch actie pagina

2. Selecteer jouw favoriete Watch of start een gratis vergelijking via de pagina.

3. Kies je multisim abonnement

4. Kies vervolgens voor de betalingsoptie en maak de bestelling af.

5. Meestal geldt, vandaag voor 21:00 besteld = morgen in huis.

6. Nummerbehoud is altijd gratis en je maakt gebruik van het best geteste 5G-netwerk van KPN

Claim KPN Apple Watch


De Apple Watch bij KPN: Een Wereld van Mogelijkheden

Illustratie van een Apple Watch met KPN mobiel abonnement

Stelt u zich eens voor: uw iPhone naadloos verbonden met uw pols, waarbij u toegang hebt tot een schat aan functies zonder ooit uw telefoon te hoeven pakken. Dit is geen toekomstmuziek, maar de realiteit met de Apple Watch bij KPN. Dankzij de samenwerking met Odido tilt KPN uw digitale ervaring naar nieuwe hoogten. Een digitale simkaart in uw horloge zorgt ervoor dat u dezelfde mobiele data, abonnementen en telefoonnummer kunt gebruiken als op uw iPhone.

Het is een wereld van connectiviteit met de Apple Watch series, beschikbaar voor zowel de nieuwste watch SE als andere smartwatch-modellen. Of u nu onderweg bent, sport of gewoon wilt ontspannen, uw KPN mobiel abonnement verzekert u ervan dat uw horloge meer is dan alleen een tijdweergave.

Koppel je iPhone aan je pols

Waarom zou u kiezen tussen uw iPhone en uw Apple Watch als u ze samen kunt gebruiken? KPN maakt het eenvoudig om uw iPhone te koppelen aan uw smartwatch. Het enige wat u nodig heeft, is een iPhone 8 of nieuwer met minimaal iOS 16.1. Het koppelen is een fluitje van een cent: open de Watch-app op uw iPhone en volg de stappen om te genieten van de vrijheid die Multisim biedt. Let wel op, de verbintenis tussen uw Apple Watch en een Android-apparaat is niet mogelijk.

Deze technologie stelt u in staat om oproepen en berichten te ontvangen, uw gezondheid bij te houden en zelfs uw huis te bedienen, allemaal vanaf uw horloge. Uw smartwatch wordt een verlengstuk van uw smartphone, met alle gemakken van dien.

Ontdek de Digital Crown

De Digital Crown van de Apple Watch is meer dan alleen een knop. Het is uw toegangspoort tot een wereld van navigatie en interactie. Draaien, drukken of zelfs even vasthouden ontsluit verschillende functies op uw horloge.

Een simpele druk laat uw wijzerplaat of het beginscherm zien, terwijl een dubbele druk u terugbrengt naar uw laatst gebruikte app. En Siri? Die is slechts een lange druk verwijderd van het beantwoorden van uw vragen of het uitvoeren van uw commando’s.

Na een zwemtraining draait u eenvoudig aan de Digital Crown om deze van het water te ontdoen en uw scherm te ontgrendelen. De Digital Crown is uw multifunctionele partner voor een soepele interactie met uw Apple Watch.

Claim KPN Apple Watch

Alles over Multisim met KPN voor je Smartwatch

Illustratie van een smartwatch met Multisim van KPN

Multisim is als een toverstaf voor uw apparaten. Met één zwiep bent u bereikbaar op zowel uw iPhone als uw Apple Watch of Samsung Galaxy Watch, en dat allemaal met één en hetzelfde nummer. Het is de ultieme vrijheid om zonder gedoe te switchen tussen apparaten.

Bent u de bezitter van een Apple Watch Series 4 of nieuwer? Dan kunt u genieten van de voordelen van Multisim, zolang uw horloge WatchOS 9.1 of hoger draait en binnen de EU is verkocht. Voor een kleine meerprijs van € 5 per maand bent u altijd en overal bereikbaar.

Activeer je Multisim gemakkelijk

Multisim is het geheime ingrediënt dat uw smartwatch transformeert in een onafhankelijk communicatiemiddel. Het begint allemaal in de Watch-app op uw iPhone. Hier zijn de stappen om de netwerkinstellingen te configureren:

1. Open de Watch-app op uw iPhone.

2. Kies ‘Mijn Watch’.

3. Navigeer naar ‘Mobiel netwerk’.

4. Volg de stappen om de netwerkinstellingen te configureren.

Na het toevoegen van uw Apple Watch aan uw abonnement en het accepteren van de voorwaarden, is het slechts een kwestie van minuten voordat Multisim zijn magie toont op uw horloge. Voilà, uw Apple Watch is nu een verlengstuk van uw KPN mobiel abonnement.

Gebruik je eigen bundel op je horloge

Met Multisim kunt u uw KPN mobiel abonnement benutten op uw smartwatch alsof het uw smartphone is, met toegang tot mobiel internet. Uw mobiele nummer en de data, belminuten en sms’jes uit uw eigen bundel lopen naadloos over van het ene naar het andere apparaat.

Zo mist u nooit een oproep of bericht, zelfs niet als uw smartphone niet bij de hand is. Het activeren is eenvoudig en u kunt onmiddellijk genieten van het gemak van Multisim op uw Apple Watch. Het is alsof u twee telefoons heeft, maar dan zonder het gedoe van twee aparte abonnementen.

Claim KPN Apple Watch

Dataroaming met KPN: Blijf Verbonden in het Buitenland

Illustratie van dataroaming met KPN voor de Apple Watch

Reizen met uw smartwatch? Dat kan zonder zorgen over de verbinding. KPN zorgt ervoor dat uw Apple Watch Cellular u ook buiten de grenzen van Nederland van dienst is. Met een simpele schakelaar in het bedieningspaneel bent u klaar om de wereld te ontdekken, terwijl u verbonden blijft.

Zelfs als u door de landschappen van Europa trekt, blijft u binnen uw Nederlandse abonnement zonder extra kosten. Maar wees gerust, zelf buiten de EU biedt KPN betaalbare buitenlandbundels om uw kosten laag te houden. En voor wie de zon opzoekt in Aruba of Curaçao, is er zelfs een speciale bundel beschikbaar.

Geen zorgen meer om roamingkosten

KPN’s dataroaming op de Apple Watch betekent dat u altijd verbonden bent, waar u ook bent. Of u nu op zakenreis bent of vakantie viert, uw smartwatch blijft een trouwe reisgezel.

Dankzij KPN’s uitgebreide roamingondersteuning en mobiele netwerk kunt u onbezorgd uw smartwatch gebruiken in het buitenland. Geniet van dezelfde mobiele data, belminuten en sms’jes, terwijl KPN de rest regelt.

Van LTE tot 5G: De Evolutie van Connectiviteit op je Apple Watch

Illustratie van de evolutie van connectiviteit op de Apple Watch

Terwijl de wereld sneller draait, draait uw Apple Watch op volle toeren mee. De overstap van LTE naar 5G op de Apple Watch betekent een wereld van verschil: hogere snelheden, scherpere videokwaliteit en een nog soepelere verbinding.

De nieuwste smartwatches met 5G, zoals de Apple Watch Series 8, schakelen slim tussen 5G en LTE afhankelijk van wat u nodig heeft, zodat u niet alleen sneller, maar ook energiezuiniger verbonden bent. En voor de globetrotters is er goed nieuws: internationale roaming is nu een feit voor Apple Watch Cellular modellen Series 5 en nieuwer.

Eenvoudig Switchen Tussen Apparaten met Dual SIM

Illustratie van eenvoudig switchen tussen apparaten met Dual SIM van KPN

Dual SIM-technologie is de sleutel tot flexibiliteit. Het stelt u in staat om naadloos te schakelen tussen persoonlijke en zakelijke communicatie zonder van nummer te hoeven wisselen. Eén toestel, twee nummers, oneindige mogelijkheden.

Met e-SIM en Multisim van KPN wordt uw iPhone of Samsung Galaxy een krachtig communicatiecentrum. U kunt zelfs op uw Apple Watch inkomende oproepen en berichten van zowel uw privé- als zakelijke lijn ontvangen. Of uw smartphone nu in uw zak zit of op uw nachtkastje ligt, uw horloge blijft het middelpunt van uw communicatie.

Muziek en Meer: Entertainment op je Pols

Muziek, podcasts, radio - uw Apple Watch is een draagbare jukebox. Of u nu van klassiek houdt of de nieuwste hits wilt ontdekken, met streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music hebt u het allemaal binnen handbereik.

Geniet van uw favoriete podcasts tijdens het joggen of luister naar de radio op weg naar werk. Met uw Apple Watch bent u slechts één tik verwijderd van eindeloos entertainment, gestreamd via uw KPN LTE-verbinding.

Je Smartwatch als Lifestyle Coach

Uw gezondheid is belangrijk en uw Apple Watch is de perfecte partner om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Met apps zoals FITIV Pulse wordt uw smartwatch een persoonlijke trainer. Houd uw work-outs bij, stel doelen en monitor uw vooruitgang met gedetailleerde analyses. Of u nu gaat fietsen, HIIT doet of gewichten heft, uw Apple Watch houdt alles bij en houdt u gemotiveerd.

En met Multisim van KPN blijft u verbonden, zelfs als u uw telefoon thuislaat.

Claim KPN Apple Watch

Samenvatting

De integratie van de Apple Watch met KPN’s diensten is een gamechanger voor de manier waarop wij met technologie leven. Van naadloze connectiviteit en eenvoudige communicatie tot on-the-go entertainment en gezondheidsbegeleiding - uw horloge is nooit eerder zo veelzijdig geweest. KPN verbindt u, waar u ook gaat, met de wereld aan uw pols.

Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn Apple Watch ook gebruiken als ik geen iPhone heb?

Nee, de Apple Watch vereist een iPhone om volledig gebruik van alle functies te kunnen maken, zoals de koppeling voor Multisim.

Wat zijn de kosten van Multisim bij KPN?

De kosten van Multisim bij KPN bedragen een extra € 5 per maand bovenop uw bestaande mobiele abonnement.

Werkt mijn Apple Watch ook in het buitenland?

Ja, met de KPN dataroaming-service kunt u uw Apple Watch ook in het buitenland gebruiken, vooral binnen de EU, waar u geen extra kosten heeft met uw Nederlandse abonnement.

Kan ik met mijn Apple Watch 5G gebruiken?

Ja, recentere modellen zoals de Apple Watch Series 8 ondersteunen 5G-connectiviteit voor hogere snelheden en betere videokwaliteit.

Kan ik op mijn Apple Watch naar muziek luisteren zonder mijn iPhone in de buurt?

Ja, met een LTE- of 5G-verbinding en een geschikt mobiel abonnement kunt u muziek streamen naar uw Apple Watch via diensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music. U heeft uw iPhone niet in de buurt nodig.

Claim KPN Apple Watch

Reacties
Categorieën