Odido iPhone 15 gratis bij abonnement
Sim Only Aanbiedingen
Redactie
Sim Only Aanbiedingen

Odido iPhone 15 gratis bij abonnement

iPhone 15 en de Plus, Pro en Pro Max bij abonnement van OdidoDe langverwachte iPhone 15 is gelanceerd op dinsdag 12 september tijdens de Apple keynote presentatie. Dit baanbrekende toestel belooft nieuwe standaarden te zetten in de wereld van smartphones. Voor Nederlandse klanten is er goed nieuws, want de gerenommeerde en tevens net gelanceerde telecomprovider Odido zal de iPhone 15 aanbieden in combinatie met aantrekkelijke abonnementen. Met deze exclusieve samenwerking tussen Apple en Odido kunnen klanten niet alleen genieten van de nieuwste technologieën en functies van de iPhone 15, maar ook profiteren van voordelige abonnementen die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Naar de iPhone 15 abonnementen

De Odido iPhone 15 gratis bij een abonnement krijgen?

De nieuwste iPhone 15 zal bij Odido beschikbaar zijn wanneer je een contract bij de provider afsluit. Dit abonnement kun je geheel zelf samenstellen zodat je precies de internet, bel en SMS bundel kunt kiezen die bij jouw gebruik past. Heb je geen zin in een abonnement, dan kun je de iPhone 15 in alle modellen (de iPhone 15, de 15 Plus, de 15 Pro en de 15 Pro Max) ook los aanschaffen. Hier zoek je dan vervolgens een goedkoop sim-only abonnement bij uit. Het is dan wel even een aanschaf, maar je bent vervolgens een stuk goedkoper uit in de maandlasten. Odido zal naar verluid eind september starten met de verkoop van de nieuwste iPhone serie. Je kunt je inschrijven zodat jij als een van de eerste kunt genieten van dit innovatieve Apple product.

Naar de iPhone 15 abonnementen

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 15

Voordat je een Odido iPhone 15 gratis bij een abonnement overweegt, is het wel zo fijn om te weten wat we kunnen verwachten van de nieuwe telefoon. 

  • Voor het eerst zullen alle nieuwe iPhones zijn uitgerust met een USB-C-aansluiting in plaats van de vertrouwde Lightning-connector van Apple, zoals bepaald door de Europese Commissie. De meest opvallende verbeteringen zijn voornamelijk te vinden in de duurdere Pro-modellen. De reguliere iPhone 15-modellen zullen meer lijken op de Pro-varianten van de iPhone 14-serie, met toevoegingen zoals een Dynamic Island, een verbeterde camera, en een iets snellere processor.

  • De geruchten wijzen erop dat de iPhone 15 Pro en Pro Max een geheel nieuw ontwerp zullen krijgen, met smallere schermranden en mogelijk zelfs een behuizing van titanium in plaats van het gebruikelijke roestvrij staal, om het gewicht te verminderen. Verder wordt verwacht dat ze worden uitgerust met de nieuwe A17 Bionic-chip en dat de traditionele schakelaar wordt vervangen door een actieknop. Deze knop kan aan verschillende acties worden toegewezen, vergelijkbaar met de actieknop op de Apple Watch Ultra.

  • Naar verluidt zal alleen de iPhone 15 Pro Max worden voorzien van een periscopische cameralens, die haaks in het toestel wordt geplaatst. Spiegels zullen het licht naar de sensor reflecteren, en dankzij de aanzienlijk grotere brandpuntsafstand van dit type lens in vergelijking met een reguliere telelens, zal het mogelijk zijn om veel verder in te zoomen. Omdat deze bijzondere functie alleen in het grootste model past, wordt verwacht dat dit deel van de verkoop zal bestaan uit ruim een derde van dit hoogwaardige model. De verwachte lanceerdatum voor de nieuwe iPhones is vrijdag 22 september.

Naar de iPhone 15 abonnementen


Reacties
Categorieën