Sim Only kids abonnement

Op een gegeven moment gaan je kinderen er toch echt over beginnen: 'Mam ik wil ook een mobiele telefoon'. Dan is het goed om hier te oriënteren op een Sim Only Kids abonnement. Op deze pagina zullen we uitleggen welke providers allemaal een Sim Only abonnement voor kinderen aanbieden en wat het verschil is tussen een normaal abonnement.

Naar het goedkoopste Kids abonnement

Sim Only kids abonnement

Een Sim Only Kids abonnement heeft als voordeel dat je als ouders op een aantal dingen grip kunt houden. We leggen hieronder de grootste voordelen uit en de verschillen met een normaal abonnement:

  1. Houd controle met de provider apps: In de handige apps van bijvoorbeeld Youfone of KPN, die gratis beschikbaar zijn, kun je eenvoudig controleren hoeveel MB's, belminuten en sms'jes je kind nog over heeft voor de rest van de maand. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het abonnement aan te passen, servicenummers te blokkeren en limieten in te stellen voor bellen en dataverbruik.
  2. Eenvoudig blokkeren met het dataplafond: Het kan voorkomen dat je kind (of kinderen) onbedoeld meer online is dan verwacht. Om onverwachte kosten te vermijden, is er een limiet voor datagebruik ingesteld. De internetverbinding wordt automatisch geblokkeerd zodra de volledige bundel voor die maand is verbruikt. Houd er rekening mee dat deze limiet alleen geldt binnen de EU.
  3. Het aanzetten van extra bundels is geblokkeerd: Om als ouders volledige controle te houden over de maandelijkse kosten van het kids abonnement, is het niet mogelijk om extra bundels aan te zetten. Zo kunnen er geen ongewenste kosten optreden voor jullie als ouders.
  4. Geen mogelijkheid om 0900-nummers te bellen: Binnen het Sim Only Kids abonnement is er geen mogelijkheid om betaalde 0900-nummers te bellen. Zo kunnen er geen ongewenste kosten optreden doordat je zoontje of dochter betaalde nummers belt omdat ze bijvoorbeeld mee wilde doen aan een prijsvraag.
  5. Genieten van korting door te delen met ouders: Kan jouw kind samen met vrienden en vriendinnen profiteren van voordelen bij Youfone of KPN? Jazeker, bijvoorbeeld met het Youfone Vriendendienst-programma! Deel de link met een andere ouder en jullie ontvangen samen tot wel € 20,- korting. Daarmee kun je weer iets leuks kopen voor je kinderen of een gezellig uitje maken met het hele gezin.

Bekijk de actuele kids aanbiedingen

Sim Only abonnement voor kinderen: Waarom nu al?

Sim Only kids abonnementKinderen groeien op in een wereld vol technologie, en daar horen handige apparaten bij, zoals een slimme telefoon (het staat zelfs al in de naam!). Als ouder wil je natuurlijk dat je zoon of dochter altijd online bereikbaar is. Daarom presenteren wij op deze pagina ons aanbod van de beste Sim Only-abonnementen voor je kind, en geven we je als ouder ook handige tips waar je op moet letten. Zo kunnen ze binnenkort zorgeloos door alle berichten op sociale media scrollen, chatten met vrienden en vriendinnen, en genieten van de coolste video's, vlogs en series op het betrouwbare KPN-netwerk. En natuurlijk zullen ze je bellen als ze je nodig hebben om een lekke fietsband te plakken, of als je op het laatste moment nog even mee wilt rijden naar de uitwedstrijd op sportzaterdag.

Bekijk het kids Sim Only aanbod

Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen