Budget Mobiel met JBL Clip 4
Sim Only Aanbiedingen
Redactie
Sim Only Aanbiedingen

Budget Mobiel met JBL Clip 4 t.w.v. €59,99 Gratis

Budget Mobiel met Gratis JBL Clip 4 t.w.v €59,99 bij Sim only abonnement!

Budget Mobiel heeft alweer een mooie nieuwe cadeau actie. Waar je voorheen gratis happy plugs bij je sim only abonnement kreeg, knallen ze nu een Budget Mobiel met gratis JBL Clip 4 gratis ter waarde van €59,99 cadeau. Wat zijn de voorwaarden van deze JBL actie en bij welke abonnementen krijg je deze box? Wij hebben de belangrijkste punten voor jullie op een rijtje gezet en hopen hiermee al jullie vragen te beantwoorden! Indien je nog meer vragen hebt, kun je uiteraard altijd met Budget mobiel contact opnemen, of inloggen in de budget mobiel app.

Gratis JBL speaker - Voorwaarden van de aanbieding

Net als bij de voorgaande cadeau actie geldt de JBL cadeau actie niet voor elk sim only abonnement dat Budget Mobiel aanbiedt. Het is daarom goed om te kijken of het abonnement dat jij op het oog hebt, zich ook leent voor deze JBL aanbieding. Ook zijn er, naast de Budget Mobiel met gratis JBL Clip 4 actie, nog enkele andere extra kortingen bij deze actie inbegrepen, wij hebben het op een rijtje gezet:

  • Je krijgt de JBL Clip 4 enkel bij een 2 jarig sim only abonnement
  • Zowel bij de onbeperkt mb bundel als bij de 7 GB bundel is deze actie geldig
  • Bij allebei de abonnementen zit standaard onbeperkt bellen en SMS inbegrepen
  • Als je van deze actie gebruik maakt krijg je ook nog eens 3 maanden €5,- korting per maand. Dit is ook mooi meegenomen natuurlijk!

JBL Clip 4 review en specificatie

JBL Clip 4 gratis bij Budget MobielDe JBL Clip 4 is momenteel een van de populairste muziek boxen van JBL. Vooral het formaat en de

kwaliteit van de audio sprint er boven uit! Omdat deze box erg compact is kan je hem overal mee naar toe nemen, zelfs langs de waterkant! Deze speaker is namelijk IP67 waterbestendig. Dit betekent dat hij goed beschermd is tegen vochtige omstandigheden. Dit betekent overigens niet dat je hiermee onder water kan. De JBL Clip 4 is tot wel 10 uur lang te gebruiken zonder op te laden, je bent dus bijna een gehele dag verzekerd van top kwaliteit muziek uit een gemakkelijk draagbare box. Wil jij graag gebruik maken van de Budget Mobiel met JBL Clip 4 t.w.v. €59,99 actie? ga dan naar onderstaande actiepagina en geniet onbeperkt van jouw muziek met deze JBL clip 4 aanbieding!

 

Reacties
Categorieën