Energie vaste contracten vergelijken 2023

Energie vaste contracten vergelijken 2023

aanbieders van energie vergelijkenEnergieaanbieders in Nederland zijn opnieuw begonnen met het aanbieden van vaste energiecontracten sinds 1 juni 2023, nu de energiemarkt weer is gestabiliseerd. Na een periode van onzekerheid en volatiliteit op de energiemarkt, hebben consumenten nu de mogelijkheid om energiecontracten te vergelijken en te kiezen voor vaste tarieven. Deze ontwikkeling is een welkome verandering voor veel huishoudens, die nu meer zekerheid kunnen krijgen over hun energiekosten. In dit artikel zullen we de verschillende energie vaste contracten vergelijken en de voordelen ervan bespreken.

Energie vast contracten vergelijken 2023

Sinds 1 juni zijn de grote energieaanbieders weer overgegaan op het aanbieden van vaste energiecontracten. Na een periode waarin het prijsplafond geïntroduceerd werd door de overheid en waar vele huishouden nog een variabel contract hadden, is het fijn om weer voor zekerheid te kunnen gaan. Hieronder introduceren we een aantal energieleveranciers die allemaal 1-jarige of 3-jarige vaste energiecontracten aanbieden. Het vergelijken van deze contracten kan consumenten helpen om de beste optie te kiezen die past bij hun behoeften en budget.

Energie aanbieders vaste contracten

 1. Greenchoice vast contract 2023Greenchoice: Greenchoice is een toonaangevende energieleverancier die bekend staat om zijn aanbod van schone energie. Ze bieden een breed scala aan contractmogelijkheden, waaronder 1-jarige, 2-jarige en 3-jarige contracten. Met deze verschillende opties kunnen klanten flexibiliteit vinden die past bij hun specifieke behoeften en voorkeuren. De tarieven bij Greenchoice beginnen vanaf € 138,00 per maand. Hoewel de prijs kan variëren op basis van factoren zoals het type contract en het energieverbruik, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze hoogwaardige, schone energie ontvangen tegen concurrerende prijzen.

  Naar de Greenchoice vaste contracten

  Wat Greenchoice onderscheidt, is hun sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze investeren in de ontwikkeling en productie van hernieuwbare energiebronnen, zoals wind-, zonne- en waterkracht. Door te kiezen voor Greenchoice kunnen klanten bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een groenere toekomst. Bovendien biedt Greenchoice extra voordelen, zoals een overzichtelijk online platform waar klanten hun energieverbruik kunnen volgen en besparingen kunnen realiseren. Ze hechten ook waarde aan transparantie en communicatie, waardoor klanten duidelijk inzicht hebben in hun energieverbruik en kosten.
  Met Greenchoice kunnen klanten niet alleen genieten van schone energie, maar ook bijdragen aan een duurzamere samenleving.

 2. United consumers vast contract 2023United Consumers: United Consumers is een energieleverancier die bekend staat om zijn unieke aanpak met betrekking tot collectieve inkoop. Ze bieden klanten aantrekkelijke tarieven en voordelen door gebruik te maken van de gezamenlijke kracht van hun leden. Bij United Consumers hebben klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een 1-jarig energiecontract. Met dit contract kunnen ze profiteren van vaste tarieven en stabiliteit gedurende het jaar. De prijzen beginnen bij € 190,98 per maand, hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van factoren zoals het energieverbruik en het specifieke contracttype.

  Naar de United Consumers vaste contracten

  Wat United Consumers onderscheidt, is hun focus op klanttevredenheid en besparingen. Als een collectief kunnen ze concurrerende tarieven bedingen en deze voordelen doorgeven aan hun leden. Klanten kunnen profiteren van aantrekkelijke prijzen en tegelijkertijd genieten van de betrouwbaarheid en service van United Consumers.

 3. Innova energie vast contract 2023Innova energie: Innova energie is een energieleverancier die zich richt op innovatie en duurzaamheid. Ze bieden klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen 1-jarige en 3-jarige energiecontracten, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit krijgen in hun energiekeuzes. Bij Innova energie kunnen klanten profiteren van vaste tarieven en zekerheid gedurende hun gekozen contractperiode. De prijzen voor deze contracten beginnen vanaf € 196,41 per maand. Het exacte tarief kan variëren op basis van het energieverbruik en het specifieke type contract dat de klant kiest.

  Naar de Innova vaste contracten

  Wat Innova energie onderscheidt, is hun sterke toewijding aan duurzaamheid. Ze streven ernaar om groene energie toegankelijk te maken voor iedereen en dragen bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Innova energie investeert in hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie, waardoor klanten kunnen profiteren van schone en milieuvriendelijke energieoplossingen.

 4. Van de Bron vast contract 2023Van de Bron: Van de Bron is een coöperatieve energieleverancier die zich toelegt op het aanbieden van duurzame groene energie. Ze bieden klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een 1-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en zekerheid krijgen in hun energiekeuzes. Bij Van de Bron kunnen klanten profiteren van de voordelen van duurzame energie. Het 1-jarige energiecontract biedt vaste tarieven en stabiliteit gedurende het jaar. De prijzen beginnen vanaf € 201,20 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze hoogwaardige en milieuvriendelijke groene energie ontvangen.

  Naar de van de Bron vaste contracten

  Wat Van de Bron onderscheidt, is hun transparantie en betrokkenheid bij duurzaamheid. Ze kopen hun groene energie rechtstreeks in bij lokale producenten, waardoor klanten de zekerheid hebben dat hun energie op een ethische en milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Daarnaast biedt Van de Bron een gebruiksvriendelijk online platform waar klanten hun energieverbruik kunnen volgen en inzicht kunnen krijgen in hun persoonlijke energiegegevens. Ze hebben ook een klantenservice die deskundige ondersteuning biedt en eventuele vragen of problemen kan oplossen.

 5. Pure energie vast contract 2023Pure energie: Pure energie is een energieleverancier die volledig gericht is op het leveren van duurzame groene energie. Ze bieden klanten de keuze tussen een 1-jarig of 3-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit kunnen vinden in hun energiekeuzes.Bij Pure energie kunnen klanten profiteren van hoogwaardige, milieuvriendelijke groene energie. Met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract kunnen ze genieten van vaste tarieven en zekerheid gedurende de gekozen contractperiode. De prijzen beginnen vanaf € 201,73 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, biedt Pure energie transparante en concurrerende tarieven voor duurzame energie.

  Naar de Pure Energie vaste contracten

  Wat Pure energie onderscheidt, is hun sterke toewijding aan het verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen. Ze investeren in grootschalige projecten voor windenergie en zonne-energie, waardoor klanten kunnen profiteren van schone energieoplossingen en bijdragen aan een duurzame toekomst.

 6. Budget Energie vast contract 2023Budget Energie: Budget Energie is een energieleverancier die zich richt op het bieden van betaalbare energieoplossingen. Ze bieden klanten de keuze tussen een 1-jarig of 3-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit kunnen vinden in hun energiekeuzes.Bij Budget Energie kunnen klanten profiteren van duurzame groene energie tegen concurrerende prijzen. Met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract kunnen ze genieten van vaste tarieven en zekerheid gedurende de gekozen contractperiode. De prijzen beginnen vanaf € 297,08 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, streeft Budget Energie ernaar om betaalbare energieoplossingen aan te bieden.

  Naar de Budget vaste contracten

  Wat Budget Energie onderscheidt, is hun focus op eenvoud en kosteneffectiviteit. Ze streven ernaar om klanten duidelijke en transparante energiecontracten aan te bieden zonder onnodige extra kosten. Met hun gebruiksvriendelijke online platform kunnen klanten hun energieverbruik bijhouden en controle houden over hun energiekosten. Budget Energie heeft ook een klantenservice die deskundige ondersteuning biedt en eventuele vragen of problemen kan oplossen. Ze zetten zich in voor klanttevredenheid en streven ernaar om een positieve energie-ervaring te bieden aan hun klanten.

 7. Vattenfall vast contract 2023Vattenfall: Vattenfall is een toonaangevende energieleverancier die zich inzet voor duurzaamheid en de overgang naar hernieuwbare energiebronnen. Ze bieden klanten de keuze tussen een 1-jarig of 3-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit kunnen vinden in hun energiekeuzes. Bij Vattenfall kunnen klanten profiteren van betrouwbare energieoplossingen tegen concurrerende prijzen. Met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract kunnen ze genieten van vaste tarieven en zekerheid gedurende de gekozen contractperiode. De prijzen beginnen vanaf € 270,26 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, streeft Vattenfall ernaar om klanten hoogwaardige energie aan te bieden tegen redelijke tarieven.

  Naar de Vattenfall vaste contracten

  Vattenfall biedt ook een uitgebreid scala aan aanvullende diensten, zoals energieadvies en slimme energieoplossingen. Klanten kunnen gebruikmaken van het online platform om hun energieverbruik te volgen, hun facturen te bekijken en hun energiezaken te beheren.

 8. Essent vast contract 2023Essent: Essent is een bekende energieleverancier in Nederland die een breed scala aan energieoplossingen biedt. Ze geven klanten de keuze tussen een 1-jarig of 3-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit kunnen vinden in hun energiekeuzes.Bij Essent kunnen klanten profiteren van betrouwbare energie tegen concurrerende prijzen. Met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract kunnen ze genieten van vaste tarieven en zekerheid gedurende de gekozen contractperiode. De prijzen beginnen vanaf € 265 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, streeft Essent ernaar om klanten hoogwaardige energie te bieden tegen redelijke tarieven.

  Naar de Essent vaste contracten

  Essent biedt ook extra diensten aan, zoals slimme thermostaten en energiebesparingsadviezen, waarmee klanten hun energieverbruik kunnen optimaliseren en kosten kunnen besparen.
  Met Essent kunnen klanten niet alleen profiteren van vaste tarieven en contractstabiliteit, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor Essent kunnen klanten vertrouwen op betrouwbare energieoplossingen, een sterke focus op duurzaamheid en de wetenschap dat ze een positieve impact hebben op het milieu.

 9. Eneco vast contract 2023Eneco: Eneco is een toonaangevende energieleverancier in Nederland die zich inzet voor duurzame energieoplossingen. Ze bieden klanten de keuze tussen een 1-jarig of 3-jarig energiecontract, waardoor ze flexibiliteit en stabiliteit kunnen vinden in hun energiekeuzes.Bij Eneco kunnen klanten profiteren van hoogwaardige energie tegen concurrerende prijzen. Met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract kunnen ze genieten van vaste tarieven en zekerheid gedurende de gekozen contractperiode. De prijzen beginnen vanaf € 280,65 per maand. Hoewel de exacte kosten afhankelijk zijn van het energieverbruik en het specifieke type contract, streeft Eneco ernaar om klanten kwalitatieve energieoplossingen te bieden tegen redelijke tarieven.

  Naar de Eneco vaste contracten

  Naast energie biedt Eneco ook aanvullende diensten aan, zoals slimme thermostaten en laadpalen voor elektrische auto's, waarmee klanten hun energieverbruik kunnen optimaliseren en gebruik kunnen maken van duurzame mobiliteitsoplossingen. Met Eneco kunnen klanten niet alleen profiteren van vaste tarieven en contractstabiliteit, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Door te kiezen voor Eneco, kunnen klanten vertrouwen op betrouwbare energieoplossingen, een sterke focus op duurzaamheid en de wetenschap dat ze bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.
Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen