Gratis tv bij energiecontract Vattenfall
Energie aanbiedingen met Cadeau
Redactie
Energie aanbiedingen met Cadeau

Gratis tv bij energiecontract Vattenfall t.w.v. €299,-

Wil je een gratis tv bij energiecontract als welkomstcadeau? Dan is deze aanbieding, naast het Vattenfall 3 jaar vast contract en het Vattenfall 1 jaar vast contract, van energieleverancier Vattenfall echt iets voor jou. Dit Energiecadeau XL houdt namelijk in dat je een Philips Full HD-tv van 32 inch t.w.v. €299 cadeau krijgt bij stroom en gas afsluiting. Lees hieronder meer over de gratis tv bij energie afsluiting en profiteer!

Gratis tv bij energie abonnement

gratis philips tv bij energieEnergie aanbiedingen zijn natuurlijk, net zoals de Vattenfall tarieven, altijd goed om in de gaten te houden. Vaak zie je zeer goede aanbiedingen aan het einde van het jaar wanneer mensen energie gaan vergelijken. De oriëntatie gedurende het jaar kan ook zeker lonen. Dit is daar een mooi voorbeeld van waar je dus een tv bij een energie contract kunt krijgen! Hieronder de voordelen wanneer je gebruikt wilt maken van deze energie actie:

  • Philips Full HD-televisie van 32 inch t.w.v. €299 euro
  • Je krijgt tot 1 jaar stroom en gas met een vaste prijs
  • Vattenfall regelt eenvoudig de overstap voor je

Philips 32PFS6855 voor jou

De gratis Philips 32PFS685 is een Smart TV deal die je niet aan je neus voorbij kunt laten gaan. Door het afsluiten van 1 jaar energie krijg je deze 32 inch tv die is uitgerust met een Full HD LED scherm. Daarnaast is de televisie voorzien van het SAPHI besturingssysteem en heeft de smart tv de Pixel Plus HD technologie waardoor je bijzonder heldere beelden hebt en een prachtig contrast weergegeven wordt.

gratis tv energiecontract vattenfall abonnement


Reacties
Categorieën