Vattenfall 1 jaar vast contract 2023
Energie aanbiedingen met Cadeau
Redactie
Energie aanbiedingen met Cadeau

Vattenfall 1 jaar vast contract

Na een rumoerige aantal jaren op de energiemarkt, begint de storm weer te gaan liggen. Doordat deze rust is wedergekeerd, heeft Vattenfall het 1 jaar vast contract weer teruggebracht. Daarnaast is ook het Vattenfall 3 jaar vast contract erbij gekomen. Bekijk hieronder wat de tarieven zijn en weeg voor jezelf af of dit goede Vattenfall tarieven zijn welke je voor het aankomende jaar wilt vastzetten.

Bekijk het actuele 1 jaar vast contract

Vattenfall 1 jaar vast contract 2023

Het Vattenfall 1 jaar vast contract heeft natuurlijk als voordeel dat je zekerheid inkoopt. het vastzetten van de huidige stroom en gasprijzen kan een goed idee zijn, wanneer je niet wit gokken op de fluctuerende prijzen tijdens de winter. Daarnaast behoud je ook nog de spanningen met Rusland door de oorlog in Oekraïne waardoor de energiemarkt van de een op de andere dag weer in zwaar weer kan verkeren. Hieronder de stroom en gastarieven vanaf juli 2023:

  • Stroom: van € 0,48 naar € 0,39 per kWh stroom (>18% daling)
  • Gas: van € 1,83 naar € 1,33 per m3 gas (>27% daling)

Het Vattenfall contract bekijken voor 1 jaar vast dat kan door hieronder door te klikken naar de 1 jaar vast 2023 pagina van Vattenfall. Daar staan alle tarieven en voorwaarden van het jaarcontract uitgelegd.

Bekijk het lopende 1 jaar contract  

Vattenfall aanbieding vaste klant

Vattenfall 1 jaar vast contract 2023Voorheen had Vattenfall een mooie aanbieding voor vaste klanten die bij hun bleven en trouw en loyaal zijn. Dit noemden zij: 'Blijven Loont korting'. Dit was een oplopende korting op variabele leveringskosten van stroom. Je kreeg deze korting echter alleen wanneer je stroom én gas afnam voor Vattenfall. Deze Blijven Loont korting is nu afgeschaft om gas een fossiele grondstof is geworden en de transitie naar duurzame energie gemaakt moet worden. Om die reden zijn ze nu aan het kijken of je korting kan krijgen wanneer je duurzame stappen zet.

Echter heeft Vattenfall in mei 2023 wel aangekondigd dat bovenstaande energie en gas verlagingen ook voor huidige klanten zullen gelden vanaf 1 juli 2023. Op deze manier hebben vaste klanten toch een aanbieding op hun energierekening.

Meer informatie over overstappen

Reacties
Categorieën