Marley Spoon gratis box ontvangen

Marley Spoon gratis box 2023Wil je een Marley Spoon gratis box proberen? Dan vertellen we je hier uitgebreid hoe je kunt genieten van de heerlijke gratis maaltijdbox. De maaltijdbox van Marley Spoon bevat gegarandeerd gerechten die bij je voorkeuren passen. Er zijn namelijk maar liefst 45 gerechten om uit te kiezen. Dit zijn vlees en visgerechten, maar ook een groot aantal vegetarische opties.

Direct naar de actuele Marley Spoon aanbiedingen

Marley Spoon gratis box proberen

Wanneer je een Marley Spoon gratis box wilt proberen dan is niet haast niet simpeler dan bij Marley Spoon. Hieronder vind je de stappen die je moet doorlopen voor een gratis box van Marley Spoon:

 1.  Vind een van je vrienden of familieleden die Marley Spoon al een keer heeft geprobeerd
 2.  Deze vriend of familielid maakt in de app bij 'Uitnodigen' een link die hij/zij naar jou stuurt
 3.  Maak een account en claim je gratis box.
 4. Kies alle gerechten die je graag zou willen proberen
 5. Plan een bezorgdatum in
 6. Voila, geniet van je box
 7. Extra: je vriend(in) of familielid ontvangt € 5,- gratis tegoed in zijn/haar account

Direct naar de actuele Marley Spoon aanbiedingen

Marley Spoon recepten 2024

Uiteraard is het ook fijn om van tevoren even te kijken welke Marley Spoon recepten er allemaal beschikbaar zijn voordat je kiest om het Marley Spoon proefpakket te ontvangen. De recepten worden onderverdeeld in 5 categorieën:

 • Vlees
 • Vis
 • Vegetarisch
 • Kindvriendelijk
 • Gezond/snel

Marley Spoon kortingscode

Wanneer je een huidige klant ben bij Marley Spoon dan zijn er ook vaak kortingscodes. Hierbij krijg je een bepaald bedrag korting op je eerstvolgende box. Wanneer je de kortingscode hebt gevonden, dan doorloop je bij Marley Spoon het bestelproces en bij stap 4 kun je dan je kortingscode invoeren. Ben je een oud klant? Dan zal Marley Spoon je ook regelmatig terugwin acties sturen met een mooie korting. Klik hieronder door om naar de actuele aanbiedingen van Marley te gaan.

Direct naar de actuele Marley Spoon aanbiedingen

Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen