1 jaar gratis tv kijken bij afsluiten KPN internet
Internet & TV Aanbiedingen
Redactie
Internet & TV Aanbiedingen

1 jaar gratis TV+ bij KPN Internet

KPN is een van de grootste internetproviders in Nederland en biedt verschillende internetpakketten aan tegen aantrekkelijke tarieven. Momenteel heeft KPN een interessante actie lopen waarbij je 1 jaar gratis tv ontvangt bij aanschaf van een internetabonnement.

Wat is de KPN internet actie?

De KPN internet actie biedt klanten de mogelijkheid om een internetabonnement af te sluiten en daarbij 1 jaar gratis tv te ontvangen. Met deze actie krijg je toegang tot meer dan 75 tv-zenders, waarvan 60 in HD-kwaliteit, plus de mogelijkheid om programma's op te nemen, te pauzeren en terug te kijken.

Wat zijn de voordelen van de KPN internet actie?

Het grootste voordeel van de KPN internet actie is natuurlijk het gratis jaar tv. Daarnaast biedt KPN betrouwbare en snelle internetverbindingen met snelheden tot 1000 Mbps. Ook biedt KPN 24/7 klantenservice en kun je je pakket zelf samenstellen met bijvoorbeeld extra tv-zenders of telefonie.

  1. Gratis toegang tot KPN veilig: Met de KPN internet actie krijg je gratis toegang tot KPN veilig, waarmee je tot 20 apparaten kunt beschermen tegen virussen en andere online bedreigingen.
  2. Gratis installatie door een monteur: Als je ervoor kiest om je internetpakket door een monteur te laten installeren, dan is dit bij de KPN internet actie geheel gratis. De monteur zorgt ervoor dat alles perfect werkt en geeft je uitleg over het gebruik van je internet en tv.
  3. Flexibiliteit: Bij KPN kun je kiezen uit verschillende internet- en tv-pakketten en deze naar eigen wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld extra tv-zenders toevoegen of een snellere internetverbinding kiezen.
  4. Betrouwbaarheid: KPN staat bekend om haar betrouwbare internetverbindingen en goede service. Als er een storing is, dan wordt deze snel opgelost en je kunt 24/7 terecht bij de klantenservice.
  5. Mogelijkheid tot opnemen en pauzeren: Met het tv-pakket dat je gratis krijgt bij de KPN internet actie kun je programma's opnemen, pauzeren en terugkijken. Zo hoef je nooit meer een aflevering van je favoriete serie te missen.
  6. Gratis KPN app: Met de gratis KPN app kun je altijd en overal tv-kijken, ook als je niet thuis bent. Daarnaast kun je met de app ook je facturen inzien, je abonnement aanpassen en contact opnemen met de klantenservice.

Kortom, de KPN internet actie biedt niet alleen een jaar lang gratis tv, maar ook nog eens veel extra voordelen en flexibiliteit. Het is zeker de moeite waard om deze actie in overweging te nemen als je op zoek bent naar een betrouwbare internetprovider en televisieaanbieder.

Wat zijn de voorwaarden van de KPN internet actie?

Om te kunnen profiteren van de KPN internet actie moet je een internetabonnement afsluiten bij KPN. Het gratis tv-abonnement is alleen geldig voor nieuwe klanten en geldt voor het basis tv-pakket. Na het eerste jaar wordt het tv-abonnement automatisch omgezet in een betaald abonnement, tenzij je op tijd opzegt.

Hoe kan ik meedoen aan de KPN internet actie?

Je kunt meedoen aan de KPN internet actie door een internetabonnement af te sluiten bij KPN. Dit kan eenvoudig online via de website van KPN of in een KPN-winkel. Houd er rekening mee dat de actie alleen geldig is voor nieuwe klanten.

Conclusie

De KPN internet actie is een interessante actie voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare internetprovider en graag televisie kijken. Met deze actie kun je een jaar lang gratis tv ontvangen bij aanschaf van een internetabonnement bij KPN. Zorg er wel voor dat je op tijd opzegt als je niet wilt dat het tv-abonnement na het eerste jaar automatisch wordt omgezet in een betaald abonnement.

Reacties
Categorieën