Odido Internet en TV abonnementen vergelijken
08 september 2023 

Odido Internet en TV abonnementen vergelijken

Odido is de nieuwe naam in de Nederlandse telecomwereld, en het is geen vreemde voor degenen die bekend zijn met de voormalige providers T-Mobile en Tele2. Deze twee vertrouwde merken hebben zich samengevoegd en zijn gerebrand tot Odido, een frisse speler op de markt die hoogwaardige telecomdiensten aanbiedt.

Direct naar de abonnementen

Odido Internet en TV abonnementen vergelijken

Odido biedt een scala aan internetplannen die aan de behoeften van diverse klanten tegemoetkomen. Of je nu op zoek bent naar supersnel breedbandinternet voor thuiswerken en online gamen, of betrouwbare connectiviteit voor je gezin, Odido heeft het voor je.

Enkele hoogtepunten van hun internetplannen zijn:

  • Razendsnelle glasvezelverbindingen
  • Onbeperkt datagebruik
  • Gratis installatie
  • 24/7 klantenservice

Televisie Plannen

Naast internet biedt Odido ook uitgebreide televisieplannen met een scala aan zenders en functies. Met Odido televisie kun je genieten van:

  • Honderden zenders, inclusief premium content
  • Opnemen en pauzeren van live tv
  • Interactieve TV-gids
  • Video on Demand voor je favoriete films en series

Odido streeft ernaar om de kijkervaring naar een nieuw niveau te tillen en biedt klanten de vrijheid om te kiezen welke zenders en functies het beste bij hen passen.

Direct naar de abonnementen

Conclusie

Odido is de toekomst van telecom in Nederland. Met de samenvoeging van T-Mobile en Tele2 hebben ze een sterke positie ingenomen en bieden ze klanten hoogwaardige internet- en televisiediensten. Of je nu op zoek bent naar snel internet of een uitgebreid zenderaanbod voor je televisie, Odido heeft het allemaal.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden die Odido te bieden heeft en profiteer van de nieuwste technologieën en services voor jouw connectiviteitsbehoeften. Interesse in de nieuwste Odido iPhone 15 abonnementen? Ook deze heeft de gloednieuwe telefoonaanbieder!

Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen