ziggo.nl/zakelijk review en aanbiedingen
Internet & TV Aanbiedingen
Redactie
Internet & TV Aanbiedingen

Ziggo.nl/Zakelijk Review: Alles voor jouw bedrijf

Ziggo.nl/zakelijkZiggo.nl/Zakelijk staat bekend als een toonaangevende leverancier van internet- en televisiediensten in Nederland, specifiek gericht op de zakelijke markt. Met een uitgebreid aanbod dat varieert van snelle internetverbindingen tot diverse communicatie- en entertainmentoplossingen, speelt Ziggo in op de behoeften van moderne ondernemers en bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om een klein start-up bedrijf of een grote onderneming, Ziggo Zakelijk biedt op maat gemaakte diensten aan die zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen, communicatie te verbeteren en uiteindelijk bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Met de belofte van betrouwbare connectiviteit, uitstekende klantenservice en een breed scala aan flexibele pakketten, is Ziggo Zakelijk de ideale partner voor elk bedrijf dat op zoek is naar kwalitatieve internet- en televisiediensten.

Naar de Zakelijke pakketten

Ziggo Zakelijk pakket 1: Start Xtra

Het eerste Ziggo Zakelijk pakket biedt een uitgebreide oplossing voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare internetverbinding, gecombineerd met uitstekende televisiediensten. Dit pakket is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en stabiele internettoegang voor hun dagelijkse bedrijfsvoering, alsook voor het bieden van entertainment en ontspanning op de werkvloer.

Inbegrepen in het pakket:

 • Internet: Een indrukwekkende downloadsnelheid van 400 Mb/s en een uploadsnelheid van 50 Mb/s zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënt kan opereren, of het nu gaat om het snel versturen van grote bestanden, het soepel laten verlopen van online vergaderingen, of het bieden van een snelle service aan uw klanten.
 • Safe Online: Met 1 licentie biedt Ziggo Zakelijk bescherming tegen virussen, malware en andere online bedreigingen, waardoor uw bedrijfsgegevens veilig blijven.
 • Televisie: Het pakket bevat meer dan 70 zenders, inclusief Ziggo GO voor tv-kijken onderweg en Ziggo Sport voor het live volgen van top sportevenementen. Ook biedt het de mogelijkheid om programma’s tot 2 dagen terug te kijken, zodat u nooit meer iets mist.


Uitgesloten van het pakket:

 • Opnemen: Het is niet mogelijk om programma's op te nemen met dit pakket, wat een nadeel kan zijn voor diegenen die televisiecontent graag op een later moment willen bekijken.
 • Movies & Series: Toegang tot extra films en series is niet inbegrepen, wat betekent dat liefhebbers van on-demand content mogelijk aanvullende diensten nodig hebben.

Aanbieding:

Ziggo Zakelijk maakt dit pakket nog aantrekkelijker met een speciale introductieaanbieding. Nieuwe klanten kunnen kiezen uit:

 1. Een korting waarbij de eerste 6 maanden slechts 33 euro per maand betaald hoeft te worden, in plaats van de normale prijs van 66 euro. Dit biedt een aanzienlijke besparing in de beginperiode, waardoor bedrijven kunnen investeren in andere gebieden.
 2. Een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 300 euro, perfect voor bedrijven die liever willen investeren in kantoorbenodigdheden of andere benodigdheden via Nederland's grootste online retailer.

Claim Start Xtra nu

Ziggo Zakelijk pakket 2: Complete Xtra

Het tweede Ziggo Zakelijk pakket is een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een premium internet- en entertainmentervaring. Dit pakket biedt niet alleen een van de snelste internetverbindingen beschikbaar met 600 Mb/s download en 70 Mb/s upload snelheden, maar ook een breed scala aan televisiediensten en online beveiligingsopties. Hiermee voldoet het aan de behoeften van dynamische en groeiende ondernemingen die zowel hoge eisen stellen aan hun online activiteiten als aan ontspanning en beveiliging.


Wat zit er allemaal in het abonnement:

 • Internet: Met een downloadsnelheid van 600 Mb/s en een uploadsnelheid van 70 Mb/s zijn bedrijven verzekerd van een snelle en stabiele verbinding voor al hun online behoeften, zoals het delen van grote bestanden, het streamen van video's en het ondersteunen van meerdere gebruikers tegelijkertijd.
 • Safe Online: Drie licenties voor Safe Online bieden uitgebreide bescherming tegen virussen, malware en andere cyberdreigingen, waardoor de veiligheid van bedrijfsgegevens en online transacties gewaarborgd is.
 • Televisie: Met meer dan 70 zenders, inclusief premium sportcontent via Ziggo Sport, biedt dit pakket ruime kijkopties. De toevoeging van Ziggo GO maakt het mogelijk om overal tv te kijken, terwijl de mogelijkheid om programma’s tot 7 dagen terug te kijken en op te nemen voor extra flexibiliteit zorgt.
 • Movies & Series: Toegang tot een rijke bibliotheek aan films en series is inbegrepen, perfect voor ontspanning na het werk of tijdens pauzes.

Aanbieding:

Om de keuze voor dit uitgebreide pakket nog aantrekkelijker te maken, biedt Ziggo Zakelijk nieuwe klanten een bijzondere introductieaanbieding:

 1. Een kortingstarief van slechts 36,50 euro per maand gedurende de eerste 6 maanden, waarna het tarief terugkeert naar de standaardprijs van 73 euro per maand. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing in de beginperiode.
 2. Als alternatief kunnen nieuwe klanten kiezen voor een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 350 euro, ideaal voor bedrijven die extra waarde zien in het direct investeren in bedrijfsbenodigdheden of -apparatuur via een van Nederland's meest populaire online retailers.


Ziggo Zakelijk pakket 3: Premium Xtra

Ziggo Zakelijk Premium Xtra abonnementHet derde Ziggo Zakelijk pakket zet de standaard voor bedrijven die de hoogste eisen stellen aan hun internetverbinding en entertainmentvoorzieningen. Met de allerhoogste snelheden en een uitgebreid scala aan diensten is dit pakket speciaal ontworpen voor de meest veeleisende zakelijke omgevingen, waarbij snelheid, veiligheid en flexibiliteit van cruciaal belang zijn.

Bekijk de Premium Xtra aanbieding

Wat krijg je allemaal in dit premium abonnement

 • Internet: Een verbluffende downloadsnelheid van 1200 Mb/s en een uploadsnelheid van 120 Mb/s garanderen dat uw bedrijfsactiviteiten soepeler dan ooit verlopen. Deze snelheden zijn ideaal voor het ondersteunen van zware online taken, zoals high-definition videoconferenties, het snel uploaden en downloaden van grote bestanden, en het gelijktijdig gebruik door meerdere gebruikers zonder vertraging.
 • Safe Online: Met 5 licenties biedt dit pakket een nog uitgebreidere bescherming tegen online bedreigingen, wat zorgt voor een veilige online omgeving voor zowel u als uw medewerkers.
 • Televisie: Een ruime keuze uit meer dan 70 zenders, samen met Ziggo GO, Ziggo Sport, en de mogelijkheid om programma’s tot 7 dagen terug te kijken en op te nemen, biedt een complete en flexibele kijkervaring voor alle medewerkers.
 • Movies & Series: Onbeperkte toegang tot een uitgebreide catalogus van films en series zorgt voor ontspanning en amusement, ideaal voor pauzemomenten of ter ontspanning na het werk.


Aanbieding:

Ziggo Zakelijk heeft een aantrekkelijke introductieaanbieding voor dit toppakket:

 1. Gedurende de eerste 6 maanden betaalt u slechts 38,50 euro per maand, waarna het tarief terugkeert naar de reguliere prijs van 77 euro per maand. Deze aanbieding maakt het gemakkelijker voor bedrijven om toegang te krijgen tot topkwaliteit diensten tegen een verlaagd tarief in de beginperiode.
 2. Als alternatief is er de mogelijkheid om te kiezen voor een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 400 euro. Dit biedt bedrijven de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe ze deze waarde willen inzetten, of dit nu voor kantoorbenodigdheden, technologie, of iets anders is

Claim Premium Xtra nu

Veelgestelde vragen over Ziggo Zakelijk

Wat voor internetverbinding biedt Ziggo Zakelijk?

Ziggo Zakelijk biedt een kabelinternetverbinding aan, bekend om zijn hoge snelheid en betrouwbaarheid. Deze verbinding maakt gebruik van het coax-kabelnetwerk, aangevuld met glasvezeltechnologie op bepaalde locaties, om hoge internetsnelheden te kunnen leveren.

Hoe kan ik overstappen?

Overstappen naar Ziggo Zakelijk is eenvoudig. Ziggo biedt een overstapservice waarbij ze de overstap van je huidige provider naar Ziggo regelen, inclusief het opzeggen van je huidige contract. Je hoeft enkel je gewenste pakket te kiezen en Ziggo de rest te laten doen.

Krijg ik korting als ik al Vodafone heb?

Ja, klanten die al een Vodafone abonnement hebben en kiezen voor Ziggo Zakelijk kunnen profiteren van de VodafoneZiggo combinatiekorting. Dit kan onder andere extra mobiele data of korting op je maandfactuur inhouden.

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor videobellen?

Voor effectief videobellen wordt een minimale snelheid van 10 Mbps aanbevolen. Echter, voor bedrijven met meerdere personen die tegelijkertijd videobellen of andere bandbreedte-intensieve taken uitvoeren, is een hogere snelheid aan te raden.

Wat is goedkoper, Ziggo Zakelijk of particulier?

Ziggo Zakelijk is doorgaans duurder dan de particuliere opties, vanwege de extra services en ondersteuning die worden geboden aan zakelijke klanten. Echter, de uiteindelijke kosten hangen af van het specifieke pakket en de diensten die je kiest.

Wat zijn de voordelen van Ziggo Zakelijk?

De voordelen van Ziggo Zakelijk omvatten hogere internetsnelheden, betere service- en ondersteuningsopties, zoals een 24/7 zakelijke helpdesk, en extra diensten zoals vaste telefonie en zakelijke tv-pakketten.

Wat kost Ziggo Zakelijk per maand?

De maandelijkse kosten van Ziggo Zakelijk variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de diensten. De prijzen beginnen vanaf ongeveer €40,- per maand voor een basis internetpakket.

Welke diensten levert Ziggo Zakelijk?

Naast internet biedt Ziggo Zakelijk ook vaste telefonie, mobiele abonnementen, zakelijke televisieopties, en cloudservices zoals online opslag en Office 365.

Is Ziggo Zakelijk aftrekbaar?

Ja, de kosten voor Ziggo Zakelijk zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Dit omvat zowel de abonnementskosten als kosten voor extra diensten.

Waarom is zakelijk internet duurder?

Zakelijk internet is duurder vanwege de hogere servicevereisten, zoals een betere klantenservice, snellere reparaties bij storingen, en hogere snelheden en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor bedrijfsvoering.

Hoeveel btw Ziggo zakelijk?

De btw op Ziggo Zakelijk diensten is 21%, de standaard btw-tarief in Nederland voor dit soort diensten.

Wat is het verschil tussen particulier en zakelijk Ziggo?

Het grootste verschil tussen particulier en zakelijk Ziggo is de aangeboden service en ondersteuning. Zakelijke klanten krijgen toegang tot snellere en meer betrouwbare internetverbindingen, betere klantenservice, en diensten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van bedrijven te voldoen.

Reacties
Categorieën