VriendenLoterij ijs actie

De VriedenLoterij ijs actie is van start gegaan! Een hele passende actie natuurlijk met deze warme zomerse dagen. Bij de ijsjes actie kunt u de ijsjes krassen en als u er een aantal vindt, dan maakt u direct kans op €30.000,- euro.

Direct naar de ijsjes actie

VriendenLoterij IJs actie

VriendenLoterij ijsWanneer u hierboven op de knop klikt, dan gaat u door naar de website van de VriendenLoterij waar u een lot kunt aanschaffen en direct ziet of u in de prijzen bent gevallen. Wacht dus niet langer en klik gelijk door. Naast deze geldprijs maakt u bij de VriendenLoterij iedere maand kans op 1 Miljoen, gaan alle prijzen er gegarandeerd uit en kunt u meespelen zolang u wilt en natuurlijk ook opzeggen wanneer u wilt. Kortom, een hele mooie actie om in deze warme dagen een lekker bedrag te winnen.

Over de schrijver
De Abonnementen met Cadeau redactie is voor jou constant op zoek naar de beste acties bij abonnement providers. Dit doen we in de categorieën energie, sim only, loterijen en alles in 1 abonnementen. Zie je een mooie actie die wij hebben gemist? Laat het ons vooral weten! Speur dus lekker rond en claim je gratis cadeau bij een van de abonnementen!
Reactie plaatsen