SkyShowtime korting
Internet & TV Aanbiedingen
Redactie
Internet & TV Aanbiedingen

SkyShowtime korting

SkyShowtime aanbieding en reviewBen je op zoek naar SkyShowtime korting? Dan ben je aan het juiste adres voor een niet te missen aanbieding. SkyShowtime is de meest recente toevoeging aan het groeiende aanbod van streamingdiensten die exclusieve content leveren. Met SkyShowtime kun je gelijktijdig streamen op maximaal drie apparaten. Of je nu onderweg bent met je smartphone, ontspant voor een slimme televisie, of je favoriete shows cast met behulp van je Chromecast met Google TV, SkyShowtime is er om aan je behoeften te voldoen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om content te downloaden, zodat je ook zonder internetverbinding van je favoriete films en series kunt genieten.

Naar de SkyShowtime korting

SkyShowtime korting: De voordelen

  1. Streamen in de app, op het web of met je smart-tv, gewoon tegelijkertijd
  2. Per account tot 5 unieke gebruikersprofielen maken
  3. Programma's direct op je scherm casten
  4. En content downloaden die je waar en wanneer je maar wilt kunt kijken, in HD en met Dolby 5.1-surroundsound.
  5. Voor een ongestoorde kijkervaring zonder reclame.

Naar de SkyShowtime aanbieding

Meerdere Gebruikersprofielen voor Gedeeld Kijkplezier

Bij SkyShowtime kun je met gemak meerdere gebruikersprofielen aanmaken, zodat je het abonnement kunt delen met je gezin, vrienden of huisgenoten. Iedereen kan zijn eigen gepersonaliseerde kijkervaring creëren en genieten van de content die zij het meest interessant vinden. Het delen van een abonnement wordt eenvoudig gemaakt, waardoor iedereen in jouw huishouden kan genieten van hun favoriete shows en films.

Optimale Kwaliteit met Toekomstige Verbeteringen

Hoewel SkyShowtime op dit moment nog geen 4K-resolutie ondersteunt, wordt het aanbod continu uitgebreid en verbeterd. Momenteel is de maximale resolutie beperkt tot full hd. Echter, SkyShowtime werkt voortdurend aan het upgraden van hun technologie en het toevoegen van hogere resoluties om jou de best mogelijke kijkervaring te bieden. Binnenkort kun je dus wellicht genieten van je favoriete films en series in verbluffend 4K.

Bekijk het SkyShowtime aanbod

Ontdek een Wereld vol Vermaak met korting

SkyShowtime biedt een uitgebreid scala aan entertainmentopties, waardoor je altijd iets vindt dat bij jouw smaak past. Met een groeiend aanbod van exclusieve series, kun je nu al genieten van bekroonde shows zoals Yellowstone, Californication, The First Lady en Dexter. Bovendien zijn kaskrakers zoals Jurassic World en A Quiet Place ook beschikbaar op SkyShowtime, waardoor je toegang hebt tot een scala aan blockbuster-films.

Ontdek de spannende wereld van SkyShowtime en dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde streamingervaring. Geniet van exclusieve content, deel het plezier met je dierbaren en blijf op de hoogte van de nieuwste releases. SkyShowtime staat klaar om je te vermaken, waar en wanneer je maar wilt.

Direct naar de streaming aanbieding

SkyShowtime aanbieding veelgestelde vragen:

  • Wat kost SkyShowtime? SkyShowtime biedt de eerste 7 dagen een gratis proefperiode aan. Daarna kost het € 6,99 per maand.
  • Hoe krijg je de korting van SkyShowtime? De introductiekorting die SkyShowtime bood was alleen geldig in de eerste 42 dagen na lancering. Hierbij kreeg je een lifetime korting van 50%. Nu is het maandbedrag € 6,99 per maand.
  • Wat kost SkyShowtime per jaar? SkyShowtime kost € 54,99 per jaar. Je hebt dus korting wanneer je per jaar betaalt en komt het neer op € 4,59 per maand.
  • Wat is het aanbod van SkyShowtime? Het aanbod op SkyShowtime bevat series en films van de grootste filmstudio's ter wereld zoals: Universal, Dreamworks, Sky, Peacock, Nickelodeon en Paramount.
  • Hoe krijg je SkyShowtime op je tv? Wanneer je een smart-tv hebt, kun je de SkyShowtime app downloaden en daar inloggen voor de toegang tot alle films en series. Je kunt ook inloggen vanaf je telefoon of tablet en de inhoud casten/spiegelen naar je televisie door middel van een Chromecast.


Reacties
Categorieën