Postcodeloterij Kanjer
Loterij abonnement met cadeau
Redactie
Loterij abonnement met cadeau

Postcodeloterij.nl Kanjer van 58,9 MILJOEN is begonnen

De PostcodeKanjer, een van de meest opwindende en veelbesproken prijzen in Nederland, staat dit jaar op een verbluffende € 58,9 miljoen euro! Deze prijs trekt jaarlijks de aandacht van mensen door het hele land en creëert een golf van opwinding en verwachting. Het is een jackpot die dromen waarmaakt en levens verandert, en vormt een bron van spanning voor degenen die deelnemen aan de Nationale Postcode Loterij. Laten we eens dieper in deze ongelooflijke prijs duiken en ontdekken waarom het de harten van zoveel mensen sneller doet kloppen.

Maak kans op de Postcode Kanjer

Postcodeloterij.nl Kanjer meedoen?

Op de website Postcodeloterij.nl/Kanjer kun je je lot kopen om dit jaar kans de maken op jouw aandeel van de giga Kanjer van 58,9 miljoen euro. Op de website vul je je Kanjercode in, je adres gegevens, je NAW gegevens en natuurlijk op welke bankrekening je je geldbedrag wilt ontvangen wanneer je met je wijk wint! Ook is het mogelijk om aan te geven met welk type abonnement je meespeelt. Zo heeft de Postcode Loterij het basis Postcodelot, maar ook een Plus en een Premium abonnment. Met Plus en Premium maak je iedere maand kant op extra mega grote prijzen. Klik hieronder door en koop je lot!

Maak kans op de Postcode Kanjer

Hoe werkt de Postcode Loterij?

De helft van het prijzengeld van de PostcodeKanjer, ter waarde van € 58,9 MILJOEN, wordt verdeeld onder alle deelnemers met de winnende postcode. De overige helft wordt verdeeld onder alle andere deelnemers in dezelfde winnende wijk, die overeenkomt met de laatste vier cijfers van de winnende postcode.

De verdeling van de PostcodeKanjer gebeurt op basis van Kanjerpunten. Er zijn elk jaar 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra trekkingen. Iedere deelnemer aan de Postcode Loterij spaart automatisch Kanjerpunten. Bij elke trekking ontvangt u 10 Kanjerpunten per lot. Hoe meer Kanjerpunten u heeft, des te groter wordt uw aandeel in de prijs wanneer uw postcode als winnaar wordt gekozen.

U wordt automatisch ingeschreven met de postcode die u opgeeft. Wilt u met een andere postcode meespelen? Neem dan contact op met onze Ledenservice.

Wat kost meespelen met de Postcode Loterij (en de PostcodeKanjer)?

Meespelen met de Nationale Postcode Loterij biedt niet alleen de kans op fantastische prijzen, maar ook de mogelijkheid om goede doelen te steunen. Met een maandelijks abonnement van slechts € 15,25 per lot per trekking, kunt u deelnemen aan maar liefst 14 spannende trekkingen per jaar.

In 2023 is de prijzenpot van de Nationale Postcode Loterij gevuld met een indrukwekkende € 425,9 MILJOEN aan prijzen en cadeaus. Dit betekent dat er talloze kansen zijn om grote geldbedragen en andere geweldige prijzen te winnen. Door mee te spelen, maakt u niet alleen kans op persoonlijke voordelen, maar draagt u ook bij aan talloze maatschappelijke initiatieven en goede doelen die door de loterij worden gesteund.

Met uw deelname aan de Nationale Postcode Loterij geniet u niet alleen van de opwinding van de trekkingen, maar draagt u ook bij aan een betere wereld. Het is een win-win situatie waarbij geluk en solidariteit samenkomen. Waag uw kans en doe mee om zowel uw eigen dromen als die van anderen waar te maken.

Reacties
Categorieën