Gratis wifibooster Ziggo
Internet & TV Aanbiedingen
Redactie
Internet & TV Aanbiedingen

3 Smart Wifiboosters t.w.v €149,- bij Ziggo

Bij Ziggo hebben ze nu ook een nieuwe cadeau actie! Je kunt nu namelijk zelfs kiezen tussen 2 hele mooie cadeau's. Kan jouw wifi netwerk wel een boost gebruiken? Kies dan voor de 3 Smart Wifiboosters bij je nieuwe Ziggo abonnement. In combinatie met het Ziggo Giganet heb je altijd supersnel internet. Wil jij liever besparen? Kies dan voor de 6 maanden korting op je abonnement. Check eerst de voorwaarden of maak meteen gebruik van deze actie!

Wat zijn de voorwaarden van de Smart Wifiboosters actie van Ziggo?

Gratis wifiboosters ZiggoAls jij de keuze maakt voor de gratis Wifiboosters t.w.v 149,- krijg je deze bij elk pakket die je bij Ziggo kunt bestellen! Er zitten dus geen voorwaarden aan het type pakket dat je neemt, het gaat er enkel om dat je internet van Ziggo besteld. En dit is altijd verplicht , je kunt dus niet alleen televisie bestellen.


Zitten er nog meer leuke actievoorwaarden aan?

  • Nu tijdelijk geen eenmalige kosten t.w.v €19,95
  • Installatiegarantie , overal in huis perfecte wifi
  • Ook geldig bij alle "start"abonnementen van Ziggo (50 Mbit/s download)
  • 12 maanden gratis Ziggo Sport of Movies & Series Xl ( bij televisie)
  • Heb jij ook Vodafone? Dan krijg je volop extra voordelen. Zoals: tot €5,- korting op Vodafone Start, Smart, Red & Black. Dubbele Data en extra tv pakketten.

Kan iedereen in Nederland gebruik maken van deze actie?

Het overgrote deel van alle Nederlanders kan gebruik maken van deze actie. Let wel op, als je al klant bent bij Ziggo raden wij aan om contact op te nemen met de klantenservice. Als je nog geen klant bent is het van belang dat je Ziggo thuis kan ontvangen via de kabel. Weet jij dit niet? Check dan de beschikbaarheid van Ziggo op jouw adres op de actiepagina

Reacties
Categorieën